Кафе “Сіновал”

Ласкаво просимо у затишне вінницьке кафе!

17 июля 2009

Пиріжки з рисом, яйцем і зеленим цибулею

розміщено в Рецепти від шеф-кухаря "Сіновалу"
Пиріжки з рисом, яйцем і зеленою цибулею

Інгредієнти:

Продукти на 50 пиріжків

Для тіста:

  • 1 кг борошна
  • 40 г дріжджів
  • 400 мл молока
  • 35 г вершкового масла або маргарину
  • 50 г цукру
  • 1 чайна ложка солі
  • 3 яйця

Для начинки:

  • 200 г рису
  • 500 мл води
  • 60 г маргарину або вершкового масла
  • 4 яйця
  • 1 столова ложка солі
  • мелений перець
  • 300 г зеленої цибулі

Складність приготування: ***
Час приготування: 2 год 55 хв
Калорійність 1 порції: 139 ккал

За основним рецептом замісить дріжджового тіста і помістіть в тепле місце для підйому. Приготуйте начинку: зварені круто яйця наріжте дрібними кубиками. Рис зварити у воді з доданим до неї маслом до полуготовності, відкиньте на друшляк, охолодити і змішайте з яйцями. Дрібно наріжте зелений лук і додайте його до яєць і рису. Заправте отриману начинку сіллю і перцем.

Подошедшее тісто поділите на частини, Розкотіть їх у круглі коржі, на які викладіть начинку і соедините краю тесту, додавши виробам овальну форму. Уложит пиріжки на деко, змажте яйцем і Випікайте при температурі 230-260 ° С протягом 10-15 хвилин.

Переглянути джерело новини »